- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا از طریق ویزای تحصیلیه. دانشجوها و دانش آموزای زیادی سالانه از این طریق راهی این کشور میشن. دانشگاه های تورنتو، کلمبیا، مونترال، آلبرتا مک کیل کلمبیا جزو صد دانشگاه برتر جهان هستن و رنکینگ بالایی دارن. رشته ی پرستاری یکی از رشته هایی که بین دانشجوها خیلی پر طرفداره و از طرف دیگه سیستم بهداشت کانادا به پرستارای زیادی نیاز داره. چون بیشتر از پزشک ها، با بیمار ها سروکار دارن. پرستار ها تو مراکز مختلف کانادا مثل بیمارستان ها، کلینیک ها، مرکز سالمندان، مراکز توانبخشی، کار درمانی، مراکز تحقیقاتی و ... میتونن مشغول به کار شن. متقاضی ها هم میتونن تو دانشگاه های دولتی و هم دانشگاه های خصوصی تحصیل کنن که تحصیل تو دانشگاه های دولتی شهریه کمتری داره. این رشته تو مقاطع دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری قابل تحصیله. تحصیل پرستاری تو کانادا مزایای زیادی از جمله کیفیت برتر آموزش، مقرون به صرفه بودن هزینه تحصیل، امکان دریافت بورسیه و کمک هزینه تحصیلی، کار دانشجویی، امتیاز دریافت اقامت دائم، برخوردای از امکانات و تجهیزات پیشرفته و.... داره. مدارکی که واسه تحصیل تو رشته ی پرستاری مورد نیازه شامل موارد زیره:
· گذرنامه معتبر / ارائه ترجمه مدارک هویتی و دیگر اسناد مورد نیاز
· ارائه مدارک تمکن مالی برای تحصیل در رشته پرستاری و زندگی در کانادا در مدت زمان تحصیل
· ارائه مدرک تحصیلی دبیرستان (برای مقطع کارشناسی) با نمرات بالا در دروس ریاضی، شیمی، زیست و انگلیسی
· ارائه مدرک کارشناسی (برای ادامه تحصیل رشته پرستاری) با معدل بالای 14 الی 15.5 بسته به دانشگاه مورد نظر
· ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی با نمره مورد قبول (آیلتس حداقل 6.5، تافل حداقل 88 و یا PTE حداقل 59
· برای اخد مدرک "دیپلم پرستاری" شرایط معدل و زبان با اختلاف کمی راحت تره.
بعضی از دانشگاه های پرستاری هم مدرک CPR و مجوز کمک های اولیه میخوان.
اگه قصد تحصیل یا مهاجرت به کانادا دارین، به وبسایت ایران توکا سر بزنین، اونجا کلی مطالب آموزشی در این مورد واستون قرار دادیم.
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
کشور کانادا جزء کشوهایی هست که معمولا والدین فرزندانشان را برای تحصیل در کانادا راهی آن می کنن. اکثر والدین کودکان خود را در مدارس روزانه ثبت نام کرده، تا از این طریق خودشون هم بتونن اقامت بگیرن که این جزء مزایای تحصیل در کانادا به حساب میاد. در قوانین کانادا ذکر شده که والدین می تونن از طریق تحصیل فرزندانشون وارد کانادا شده و اقامت دریافت کنن.
از مهم ترین قوانین در رابطه با اقامت در کانادا از طریق تحصیل فرزند باید ذکر کنیم که، شما باید تمکن مالی و معنوی قوی داشته باشین. زمانی که نشون بدین از لحاظ مالی در شرایط بسیار خوبی هستین مثلا کارخانه دارین، سند ملکی دارین و یا نقدینگی بسیار زیادی دارین، در این صورت به راحتی می تونین اقامت کانادا با تحصیل فرزندان تونو بدست بیارین.
یکی دیگر از قوانین اخذ اقامت از طریق تحصیل فرزندان، عدم داشتن سوء پیشینه در کشور خود هست. کودکان 4 تا 18 ساله می تونن با داشتن شرایط لازم ویزای تحصیلی دریافت کنن. والدین نیز میتونن به عنوان قیم و ولی قانونی این کودکان ویزا بگیرن و وارد خاک کانادا بشن. از جمله مزیت های اخذ اقامت در کانادا به چندین مورد اشاره می کنیم: دارا بودن درآمد بالا در میان دیگر کشورهای جهان، تحصیل رایگان و به زبان انگلیسی، متعادل بودن ساعات کاری و ساعات اوقات فراغت و تفریح، دارا بودن سطح امنیت اجتماعی و اقتصادی کانادا، دارا بودن رتبه 3 از لحاظ وضعیت سلامت مردم، امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت کانادا پس از فارغ التحصیلی و . . . .
کودکان برای تحصیل در این کشور نیاز به مدرک زبان انگیسی ندارن. اما اگر والدین قصد مهاجرت دارن، باید دارای مدرک زبان باشن. اقامت در کانادا از طریق تحصیل فرزندان زمانی صورت میگیره که یکی از والدین با داشتن ویزای همراه بتونه ویزای تحصیلی یا کاری در این کشور دریافت کنه. این نوع مهاجرت یکی از روش های پیچیده اخذ اقامت هست و هزینه های زیادی رو در بر داره.
از جمله مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی در کانادا به موارد زیر اشاره می کنیم:
گواهی تمکن مالی والدین، رسید پرداخت شهریه و هزینه تحصیلی مدرسه در کانادا، گواهی سلامت پزشکی، کارنامه تحصیلی 3 سال مقطع تحصیلی به همراه مهر مدرسه و ترجمه شده، پاسپورت معتبر، اطلاعات و مشخصات والدین و...
اگر فرزند شما در بدو ورود به دانشگاهه این روش مهاجرت برای شما امکان پذیر نیست. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنین به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین.
- ۰ ۰
- ۰ نظر
نحوه کاریابی و لیست مشاغل مهم، از جمله موارد مهم برای مهاجران هست. لیست شغل های مورد نیاز در کانادا، هر ساله توسط دولت این کشور ارائه میشه و متقاضیان میتونن در بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی به کانادا ثبت نام کنن. برنامه جذب نیروی کار کانادا از سال 2015 تا به حال در قالب روش اکسپرس اینتری بوده که این برنامه به صورته دو مرحله ای و امتیازی هست. عنوان های شغلی که در قالب طبقه بندی ملی مشاغل کانادا یا لیست ناک NOC هست شامل: دسته های 0 یا مدیریتی، A یا سطح دانشگاهی، B یا مهارتی و فنی، C یا مشاغل حد واسط و خاص و در نهایت دسته D یا کارگری اند.
مهارت های نوع 0: در این دسته تمامی بخش های مدیریتی از جمله مدیران کسب و کارهای بزرگ و کوچک مدیران ارشد شرکت ها در بخش قرار میگیرن.
مهارت های نوع A: مشاغلی جزء این دسته طبقه بندی میشن که نیاز به مدرک دانشگاهی بالاتر و حتی تحصیل در کانادا دارن مثل: پزشکان، معلمان، مهندسین و...
مهارت های نوع B: این دسته جزء مهارت های عملی بوده و نیاز به گذراندن یک دوره آموزش تخصصی و یا مدرک دانشگاهی دیپلم و بالاتر هست. مانند: آشپز، برقکار و ...
مهارت های نوع C: این مشاغل نیازمند به تحصیلات دبیرستانی، آموزش ها و مهارت های تجربی هست مانند: راننده، گارسون، فروشنده، قصاب و...
مهارت های نوع D: این گروه نیاز به آموزش و مهارت خاصی ندارند و حین کار آموزش میبینن. مثل کارگر خدماتی و نیروهای نظافتی
مشاغل تولیدی و فنی در کانادا بخش عمده فعالیت های اقتصادی کاناداست. بخشی از این مشاغل عبارت انداز: جوشکار و اپراتور تجهیزات مربوطه، تکنسین دستگاه های تولیدی، اپراتور دستگاه های تولیدی، مونتاژ کار، سوپر وایزر تولید، مکانیک دستگاه های سنگین، مکانیک خودرو و...
مشاغل فروش و بازاریابی در کانادا که برای مهاجران یک شغل ایده ال محسوب میشه شامل کارشناس فروش، مرچندایز، مدیر بازاریابی، اکانت منیجر، اکانت منیجر تبلیغات، مدیر دیجیتال مارکتینگ، مدیر تجارت الکترونیک و... . اگر بخواین به عنوان کارشناس یا مدیر فروش در کانادا کار کنین باید مدرک دانشگاهی فنی در این زمینه داشته باشین.
در حال حاظر کانادا با کمبود نیروی انسانی برای کار مواجه هست. به همین دلیل این کشور به محلی مناسب برای مهاجران تبدیل شده. اگر شما هم فکر میکنین در هر یک از شغل های ذکر شده دارای تبحر هستین و قصد مهاجرت کاری و تحصیلی دارین، این یک فرصت عالی برای شماست که البته شما نیاز به نوشتن انگیزه نامه مناسب برای این کار هستین. شما میتونین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به وبسایت ایران توکا مراجعه و بهترین روش مهاجرت رو انتخاب کنین.
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
کشور کانادا دومین کشور وسیع و پهناور دنیاست. زبانی که در دانشگاه های کانادا تدریس میشه به صورت انگلیسی و فرانسه بوده و به همین دلیله که دانشجویان زیادی متقاضی تحصیل در این کشور هستن. بسیاری از دانشجویان برای کاهش هزینه های زندگی در کانادا به دنبال کارهای پاره وقت اند. متقاضیان تحصیل در کانادا می توانند به محض شروع تحصیل در دانشگاه به صورت on-campus و off-campus مشغول به کار بشن. مشاغل داخل دانشگاه on-campus:افرادی که قصد کار هنگام تحصیل در دانشگاه رو دارن شغل هایی وجود داره که می تونه برای دانشجویان مناسب باشه مثل: کار برای خود دانشگاه یا کالج، کار برای یکی از اساتید یا اعضای دانشگاه، خود اشتغالی به صورت فردی در محیط کالج، کار برای سازمان های دانشجویی، کار کردن در رستوران، بوفه، باشگاه ورزشی در داخل محوطه دانشگاه و ... مشاغل خارج دانشگاه off-campus: دانشجویانی مجاز به کارکردن در محیط بیرون دانشگاه هستن که در مدرک آنها این مجوز ثبت شده باشه. برخی از بهترین شغل های نیمه وقت در کانادا عبارت اند از:
معلم خصوصی: دانشجویانی که در یک درس و رشته تبحر دارن می تونن به تدریس مشغول بشن. این شغل یکی از بهترین شغل های دانشجویی در کانادا به حساب میاد چون که مسیر رو برای کسب مهارت های بیشتر آماده می کنه.
پیشخدمت: متصدی بار یا پیشخدمت از جمله شغل هایی هست که دانشجو می تونه به صورت شبانه روز و حتی در ایام تعطیلی مشغول به کار بشه.
راننده اوبر: برای این شغل دانشجو باید حداقل 21 سال سن، ماشین و تلفن هوشمند داشته باشه. سرویس تاکسی آنلاین بیشترین سود دهی رو در صبح زود، عصر و اخر هفته داره.
فریلنسر: فریلنسر یک شغل کارمزدی بوده که دانشجو به عنوان یک نویسنده، طراح وب، طراح گرافیک و ... به صورت مستقل کار می کنن.
پرستار کودک: از وظایف پرستار کودک می تونیم به همراهی کودکان تا مدرسه، مراقبت از آن ها در غیاب والدین، آماده کردن وعده های غذایی و... اشاره کنیم.
فروشنده: آن دسته از افرادی که روابط اجتماعی و عمومی خوبی رو دارن، فروشندگی می تونه یک انتخاب ایده الی برای آن ها به حساب بیاد.
پیدا کردن یک شغل مناسب برای دانشجویان بین المللی، می تونه تا حدودی فشار زندگی رو کم کنه. اگر شما هم به دنبال ادامه تحصیل و پیدا کردن شغل پاره وقت در کانادا هستین به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین.
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر