- ۰ ۰
- ۰ نظر
در مسیر مهاجرت تحصیلی حتما با دانشگاه هایی مواجه شدید که از شما مدرکی برای اثبات مهارت هاتون در زبان انگلیسی مثل تافل و آیلتس میخوان. یکی از آزمون های زبان که بعضی از دانشگاه های آمریکا و استرالیا قبولش دارند آزمون pearson test of english، معروف به آزمون PTE هست. این آزمون از طریق کامپیوتر گرفته میشه و هوش مصنوعی به پاسخ های شما نمره میده. آزمون پیرسون شامل سه قسمته؛ بخش اول مهارت، مکالمه و نوشتن شمارو باهم میسنجه، بخش های دوم و سوم هم به ترتیب مهارت های شنیدن و خواندن رو ارزیابی میکنه. برخلاف آزمون های تافل و آیلتس که شما با تک لهجه بریتانیایی یا آمریکایی طرف هستید، در این آزمون ممکنه با طیف لهجه های مختلف سر امتحان مواجه بشید. کل آزمون در یک روز و در مدت زمان سه ساعت برگزار میشه.
نمره آزمون پیرسون هم از 10 تا 90 هست. برای هر بخش از آزمون، با توجه به پاسخ های درست یا غلطی که دادید، نمره ای بین 10 تا 90 در نظر گرفته میشه و در نهایت میانگین شون، نمره نهایی شما رو تشکیل میده.
البته باید بهتون بگیم که آزمون PTE در ایران به دلیل تحریم ها برگزار نمیشه و برای شرکت در این آزمون بایستی در یک کشور دیگه امتحان بدید. هزینه آزمون هم با توجه به کشوری که در اون امتحان میدید بین 150 تا 220 دلار متغیره. بعلاوه اینکه نتیجه آزمون در عرض پنج روز بدستتون میرسه. برخلاف آزمون های تافل و آیلتس، میتونید نتیجه این آزمون رو به تعداد نامحدودی به هر دانشگاهی که میخواید به طور رسمی ارسال کنید. خیلی از افرادی که آزمون پیرسون رو دادن نظرشون اینه که PTE راحت تر از آیلتس و تافله، پس اگه دانشگاه مدنظرتون مدرک این آزمون رو قبول داره، بد نیست که به شرکت در این آزمون فکر کنید.
اگر به فکر مهاجرت تحصیلی هستید وبسایت ایران توکا کلی مطالب مفید و جذاب داره که میتونه در این مسیر کمکتون کنه.
- ۰ ۰
- ۰ نظر
امروزه که بحث مهاجرت داغ شده افراد به دنبال انواع روش های مهاجرتی هستن. ویزای تحصیلی یکی از بهترین راه های مهاجرته و میشه بعد فارغ التحصیلی ویزای کاری گرفت. کشور کانادا چون دارای استانداردهای بالای آموزشی در سطح دنیاست، سالانه افراد زیادی از سراسر دنیا برای رسیدن به این دانشگاه ها باهم رقابت می کنن. دانشگاه های تورنتو، مک گیل، بریتیش کلمبیا، مونترال و آلبرتا جزو 100 دانشگاه برتر دنیا قرار دارن. ویزای تحصیلی کانادا دو نوعه، ویزای تحصیلی دانش آموزی و ویزای تحصیلی دانشجویی. نوع اول برای افرادی تعلق می گیره که میخوان تو مدارس کانادا درس بخونن (دانش آموزان 5 تا 17 سال) و نوع دوم واسه افراد بالای 18 سال که میخوان تو کالج ها و دانشگاه های این کشور تحصیل کنن. واسه دانش آموزایی که به سن قانونی نرسیدن، باید یه شخصی که مقیم کاناداست، به عنوان سرپرست قانونی معرفی شه. مدرک زبان واسه دانش آموزا نیاز نیست چون تو مدرسه میتونن دوره ی زبان بگذرونن. همچنین معدل سه سال قبلی دانش آموز نباید کمتر از 16 باشه. واسه گرفتن ویزای دانشجویی باید یکی از کالج ها دانشگاه ها یا مؤسسات آموزشی معتبر به شما پذیرش بده. بعد گرفتن پذیرش از دانشگاه مورد نظر میتونین اقدام به دریافت ویزای تحصیلی کنین. شرط سنی تو این نوع ویزا خیلی تأثیر گذاره.
واسه گرفتن ویزای تحصیلی باید موارد زیرو ارائه بدین:
پذیرش یکی از موسسات آموزش عالی کشور کانادا (مورد تأیید اداره مهاجرت)
تمکن مالی (توانایی پرداخت مخارج حداقل یک سال تمام زندگی و تحصیل در کانادا)
عدم سوء پیشینه
پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
داشتن معدل بالا (در همه مقاطع)
مدرک معتبر زبان با نمره ی بالای 6.5
معرفی نامه قوی از ۲ استاد یا بیشتر
انگیزه نامه
مقالات ثبت شده و معتبر
ارائه برنامه تحصیلی (Study Plan) دقیق و قانع کننده
ارائه مدارکی که ثابت کنه بعد فارغ التحصیلی به کشورتون برمی گردین
مدت اعتبار ویزای تحصیلی به دوره ی تحصیلی شما بستگی داره. دقت کنین که پذیرش و یا فاند به منزله اخذ ویزا نیست. شاید از مدرسه و یا دانشگاهی در کانادا پذیرش شده باشین ولی به شما ویزا تعلق نگیره. واسه اطلاع بیشتر در مورد مهاجرت تحصیلی به وبسایت ایران توکا سر بزنین اونجا کلی مطالب آموزشی قرار داره که میتونه تو این مسیر بهتون کمک کنه.
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
- ۰ ۰
- ۰ نظر
با توجه به اینکه کشور کانادا از جمله کشورهای پیشرفته جهان در زمینه های مختلف مثل کیفیت آموزشی، سطح رفاه و بهداشت عمومیه، در سال های اخیر به مقصدی جذاب برای مهاجران تبدیل شده. شاید براتون جالب باشه که بدونید دولت فدرال کانادا در سال 2019، از یک استراتژی آموزشی پنج ساله (IES) تا سال 2024 برای جذب دانشجویان بین المللی پرده برداری کرده. با توجه به اینکه در هنگام تصویب این طرح، قریب به نیمی از دانشجویان مشغول به تحصیل در این کشور از ملیت های چینی و هندی بودند که اغلب ساکن شهرهای بزرگ کانادا مثل تورنتو و ونکوور هستند. دولت کانادا در استراتژی پنج ساله خودش به دنبال افزایش تعداد دانشجوها از طیف وسیع تری از کشورها مثل مکزیک، برزیل، کلمبیا، فیلیپین، تایلند، ترکیه، فرانسه، اوکراین و دیگر کشورهای جهان هست. همچنین این استراتژی بر روی ثبت نام از دانشجویان بین المللی در شهرهای کوچک کانادا و برنامه های تحصیلی به زبان فرانسه و برنامه هایی که متقاضیان کمتری داره متمرکز شده. بعلاوه در این طرح تلاش بر اینه که فرآیند جذب دانشجویان بین المللی راحت تر از قبل انجام بشه. جذب سرمایه از دیگر اهداف این طرحه که پیش بینی شده در حدود 100 میلیون دلار در نتیجه این طرح در کانادا سرمایه گذاری بشه. کانادا به خوبی میدونه که دانشجوهایی که به این کشور میان باعث توسعه فرهنگی و نوآوری های زیادی در این کشور میشن و از اونجایی که اغلب متقاضی اقامت دائم در این کشور هستند؛ با توجه به این طرح، به عنوان نیروهای جوان و متخصص در نهایت به شکوفایی اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته این کشور کمک زیادی میکنند. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با نحوه اخذ پذیرش و تحصیل و اقامت پس از تحصیل در کانادا هستید میتونید با مراجعه به وبسایت ایران توکا از مطالب جذابی که در اون وجود داره استفاده کنید و در مسیر موفقیت قدم بردارید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر